torstai 25. marraskuuta 2010

Vanha korttiMaalasin vuosia tosi paljon kortteja ylläolevalla tyylillä. Eilen ja tänään olen käynyt vanhoja kortteja mitkä vielä löytyy kotoa, läpi. Tämä on maalattu vuonna 2003 kuten näetkin ja silloin olen halunnut laittaa nimmarin niin että korttia katsotaan pystysuunnassa. Nyt löysin mielestäni jännittävämmän näkymän näin päin. Toki korttia voi katsoa mistä suunnasta tahansa. Vien vanhoja kortteja euron-koriin myyntiin. Tervetuloa penkomaan lauantaina! Elimäenkatu 9A, 2.krs, klo 16.3o!

5 kommenttia:

 1. Heippa savisuti!

  Mielenkiintoinen tuo kuvasi..Itsekin huomannut, että jotain maalauksta voi katsoa mistä kuvakulmasta vain..
  En ole saanut inspiroiduksi itseäni vielä tämän vuoden Joulukorttiin , uuteen..Viimevuotiset tavallaan ovat ihan mieleisiäni, mut kun en muista mitä kellekkin olen laittanut. Ei olis kiva saada samaa...=9
  ihanaa viikonloppua..halauksin!

  ai juu..pitäskö mun rekisteröityä luovaa lauantaita varten erikseen Runotorstaitaita varten?yritin, mut sit täyts olla uusi sähköpostiosoite??
  Mulla on se virtaus, pääblogi ja sen seurana kuvagalleriani ja runotorstai...nimittäin se linkki ei huoli mua sinne kuviskuvis juttuun, tietty voin aina laittaa kommenttejaosastoon oman osallistumiseni, mut huomaavatko muut sitä?

  VastaaPoista
 2. Hanne, kiitos! Halit sinnekin ja ihanaa viikonloppua! Ei tarvitse erikseen noihin rekisteröityä. Luovaan lauantaihin laita nimesi siihen ylimpään ja blogiosoite muistaakseni siihen alempaan niin pystyt kyllä linkittämään. Runo- ja valokuvatorstaissa taas postauksen jälkeen klikkaa päivämäärää ja sitten mustaa tuolta ylhäältä se mikä sinne tulee, kopioi se ja linkitä noihin juttuihin. Käyn vielä varmistamassa toimiiko sulla tuosta päivämäärästä vai otsikosta.

  VastaaPoista
 3. Hanne, kyllä sun kuitenkin tarvii klikata vain sitä postauksen otsikkoa, mustaa se ja kopio ja siirrä se sinne minne haluat. :)

  VastaaPoista
 4. Oi yritän, jos onnistuisin..
  siis oliko toi viimeinen ohje luavan lauantain ?
  Kiitos sinulle kultainen!

  VastaaPoista
 5. Ohje käy varmaan muihinkin haasteisiin!

  VastaaPoista