keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Perhossa syömässäTänään oli vertaistukiporukan koulutus ja illalla kävimme Perhossa syömässä koko porukalla. Ole hyvä, tässä vähän evästä sinullekin! Vasemmalla ylhäällä  alkuruoka vuohenjuustoa punajuurikastikkeella. Sen alla pääruokana nieriää ja katkarapua, mukana myös ohraa ja joku vihannes mistä ei oikein päästy selvyyteen mikä se oli. Näytti bataatilta mutta ei maistunut sille. Katkarapua ei pahemmin näkynyt mutta maistui kyllä ja kuulimme että sen pitäisi olla kalan sisällä rullassa. Varmaan olikin jossakin piilossa. Ylhäällä oikealla on naapurini liharuoka ankkaa lisukkeineen, tätä en lihansyöntiä välttelevänä päässyt maistelemaan. Oikealla alhaalla on illan kruunaus eli jälkiruoka, jugurttia,mansikoita ja vadelmia tyrnikastikkeessa. Nami! Kuva suurenee klikkauksella.

Jos olet nälkäinen niin ole hyvä, tätä riittää, ota vaan lisääkin!

6 kommenttia:

 1. Kiitos silmänruoasta!

  Oikeasti minulla ei nyt ole nälkä, sillä tänä iltana sain kolmen ruokalajin illallisen. Alkupalana ihanaa perunasalaattia ja herkkusieniä sisäfilesiivujen kera, pääruokana paistettua siikaa bearnaisekastikkeessa perunamuusileivoksen kanssa, ja koko jutun kruunasi iiiso cremé brulé -jälkiruoka.

  Ollaanpa tässä nyt herkuteltu!- Oikeasti tekee hyvää välillä istahtaa valmiiseen pöytään. :)

  VastaaPoista
 2. Nami, on sullakin ollut herkkuja! Totta, tosi kiva välillä päästä kunnolla herkuttelemaan ja tällä kertaa minun ei tarvinnut itse edes maksaa!

  VastaaPoista
 3. Oi kiitos. Upeat sapuskat. Tuo punajuuri/vuohenjuustoalkuruoka vei kielen mennessään.

  VastaaPoista
 4. Lepis, hienoa kun maistui! Nälkä tulee näitä katsellessa!

  VastaaPoista
 5. Kiitos. Luulin olevani ihan kylläinen mutta kyllä tuollaiset herkut heti nostivat veden kielelle.

  VastaaPoista
 6. Demetrius, niin minäkin keskiviikkona luulin syöneeni jo kunnolla mutta hyvin nuo sapuskat vaan maistuivat. Ole hyvä vaan! :)

  VastaaPoista