keskiviikko 24. marraskuuta 2010

SinivalkoistaItsenäisyyspäivä lähestyy ja tein tänään muutamia kynttilöitä sitä ajatellen. Kuvassa sininen parafiinisteariiniseos on vielä aivan kuumaa  ja sulatti osan jo jähmettyneestä valkoisesta osasta.  Siksi muoteissa näkyy keskellä kuin väritöntä kirkasta tuossa vaiheessa.  Vanhat akvarellikynät on päässeet kynttilänteon apuvälineiksi. Kaikki muut värit sinisen ja valkoisen lisäksi on muotin ulkopuolella eikä näy lopullisessa kynttilässä. Tänään olen tehnyt myös paljon punaisia kynttilöitä kun niitä näyttää menevän nyt eniten.

Parafiini alkaa loppua enkä osta sitä enää tänä syksynä enempää. Kohta on kynttiläurakka ohi! Varmaan menee monta viikkoa kun siivoan sitä sotkua mitä kynttilänteko on saanut täällä aikaan. Tekeminen on joka tapauksessa ollut tosi hauskaa!

4 kommenttia:

 1. Todella kauniita itsenäisyyspäivän kynttilöitä tuleekin!
  Nii in, sekin on ihan kohta taas!
  Hyvää joulunalusaikaa sulle!

  VastaaPoista
 2. Kiitos harakka! Loppujen lopuksi sininen väri haalistui vaaleammaksi näistä kynttilöistä mutta kaipa sekin kelpaa. Mukavaa talvea sinulle myös!

  VastaaPoista
 3. Kauniita ja upea syvän sininen! Tuo sekoittuminen tekee hienon säväyksen, kuin akvarelli.
  Sotkut kerkiää siivota Jouluksi rauhassa.

  VastaaPoista
 4. Kiitos Lepis! Totta, vielä saan ehkä kymmenen kynttilää tehtyä ja sitten loppuu aineet. Siivousurakka on valtava, lattiallakin on steariinia jne.

  VastaaPoista