tiistai 23. marraskuuta 2010

Mitä tämä on?Saatte taas arvailla mitä herkkua tässä tehdään! Tänään on ollut koko päivä juoksua paikasta toiseen ja illalla sain jotain tehdyksikin. Kotona aloittelen tavaroiden etsimistä ja järjestelyä, kaivan vanhoja kortteja myyntiin jne. Oikeastaan kortit pitää katsella jokainen läpi mitä niistä voin viedä vielä myyntiin.
Lunta sataa taas. Ei kovin kivaa kesästä tykkäävän mielestä vaikka ymmrrän että suuri osa suomalaisista tykkää kunnon talvesta. Kevättä ja kesää odotellen, edelleen! :)

10 kommenttia:

 1. Kutuharju, laskiaispulla olis kyllä tosi hyvää, tuosta vois tulla suklaapullaa. Ei ole kuitenkaan sitä eikä saippuaakaan. :)

  VastaaPoista
 2. Jäädytätkö jotain punaista jäälyhtyä, vai voisiko tuo oikeasti olla joku herkku?

  Kynttilämassaa vesihaudekattilassa?

  VastaaPoista
 3. Ei ole jäälyhdystä kysymys. Ei myöskään mistään vesihauteesta mutta kuvassa on kyllä steariiniparafiiniseos sulamassa, tein muutaman kynttilän missä on alaosa suklaakiisselin väristä. Yleensä sinä, Ruiskaunokki, arvaat aina vastauksen jossakin vaiheessa. :)

  VastaaPoista
 4. Höh, minä ajattelin, että keität glögiä!

  VastaaPoista
 5. Sekin olisi hyvää ja lämmittäisi tässä kylmyydessä. En ole vielä tänä talvena glögiä maistellut mutta ehkä piakkoin jo sitäkin saan.

  VastaaPoista
 6. Voi juku ja mä luulin, että on paistinpannun pohja, josta tulee valonheijastus siihen kauniin punaisen värinen! Hi!

  VastaaPoista
 7. Nyt ei tule mitään mieleen. :(
  Tyhmä minä.

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommentista Harakka ja Unelma! Unelma, arvoitus jo ratkesikin tuolla ylempänä!

  VastaaPoista