lauantai 24. maaliskuuta 2012

Viimeinen viikonloppu Ilembulassa
Kuvassa on kaunis kukka minkä bongasin Kisolanzassa missä kävimme kahvilla Ruahan lomalle mennessä. Jos haluat nähdä ja tietää Kisolanzasta enemmän niin pääset sinne otsikkoa klikkaamalla! Joku arveli tämän olevan orkidea tai joku sen sukuinen mutta minulla ei ole kukasta tietoa. Onko sinulla?

Tänään oli taas saunapäivä ja sen jälkeen niin suomalaista kuin tansanialaisia saunojia kerääntyi meille after sauna partyja viettämään. Söimme ihanaa tuoretta ananasta ja lauloimme ja tanssimme. Ajattelin postata nyt kun viikot on usein niin kiireisiä.

Maanantaina on viimeinen työpäiväni orpolassa. Tosi haikeaa. Ajatus Suomeen paluusta on alkanut tuntua jo ihan hyvältä vaikka vielä viime viikolla mietin että taidan siirtää lentoni vielä pari viikkoa eteenpäin. Toki matkustan täältä ensin parisataa kilometriä lähimpään kaupunkiin,Iringaan ja olen siellä yhden päivän ja yön. Sitten pitkä matka,500km Dar es Salaamiin ja vietän siellä joitakin päiviä lomaillen. Sitten lennän Suomeen ja kovasti toivon,ettei siellä ole enää kamalasti lunta ja jäätä silloin kun palaan.

Jos pystyn,postailen jostain matkan varrelta jotain mutta viimeistään sitten kun olen ensi kuussa taas kotona ja nopean nettiyhteyden päässä.

6 kommenttia:

 1. Mielenkiintoinen kukka! Kyselin viisaammalta eli systeriltäni mikä se voisi olla. Hän ehdotti COMMELINA- sukuista kasvia, ehkä commelina lukei. Orkidea se ei ainakaan ole. Turvallista kotimatkaa!

  VastaaPoista
 2. Tää on oikeastaan siskoni alaa, mutta löysin kukalle tällaisen nimiehdotuksenen: Day flower small, exquisite, Commelinaceae-heimoon kuuluva.

  VastaaPoista
 3. Kaikki loppuu aikanaan - armonsa ei milloinkaan :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Impi ja Pico kukkakommenteista! Mm,kiitos,onneksi on jotain mikä ei koskaan lopu! Tulin viime yönä kotiin. Taidan olla kuitenkin vähän matkalla vielä.

  VastaaPoista
 5. ihania juttuja. Kiva kun olet hyvin päässyt kotiin. Lueskelen lisää kohtapuoliin.

  VastaaPoista
 6. Kiitos pappilanmummo! Tervetuloa vaan uudestaankin!

  VastaaPoista