maanantai 5. maaliskuuta 2012

Meidän kylppärin asukas
Tämä geggo asusteli aika pitkään meidän kylppärissä. Nyt sitä ei ole muutamaan päivään näkynyt,on ehkä löytänyt ikkunan kautta tiensä ulos. Kuvassa se on suihkualtaan reunalla.

Yksi ystävä kyseli onko meillä täällä telkkari,stereot ja muut huvit. Voin tässä yleisesti kertoa,että eletään täällä tosi vaatimattomasti ja yksinkertaisesti. Ainoa viestintäväline on netti ja sekin toimii vain silloin tällöin. Musiikkia en voi netin kautta kuunnella kun täkäläisen liittymän tehot ei riitä siihen,valitettavasti. Telkkaria,radiota tai stereoita en ole nähnyt toistaiseksi tässä maassa vaikka kyllä niitäkin varmaan jossakin täällä on. Yhdellä lääkärillä joka asui tässä talossa oli pieni soitin millä kuunneltiin musiikkia mutta hänkin on jo Suomessa ja nyt kuunnellaan vaan linnunlaulua ja toisiamme.

Täällä on lähes joka päivä sähkökatkoja iltaisin,joskus myös aamupäivät. Tänään oli aamupäivän vesi poikki,kun sitä sitten tuli se oli kuin kuravettä. Ruskeata vesi on täällä yleensäkin. Meidän talossa on suihkussa lämmintä vettä mutta muut vapaaehtoiset asuvat taloissa missä tulee vain kylmää vettä.

Ruoka täällä on tosi yksinkertaista ja aika samaa päivästä toiseen. Toki se on parantunut siitä mitä se oli kaksi vuotta sitten. Nyt meillä on joskus jopa vihanneksi tarjolla. Ylellisyyttä on ihanat,tuoreet hedelmät mitä saa torilta ja hedelmiä syödään myös paljon jälkiruuaksi keittiöllä.

Vaikka kaikki on niin erilaista täällä kuin kotona,niin viihdyn silti erinomaisesti. Jokailtaisesta ötökkäjahdista on tullut tapa ja pienet gegot tai muut ötökät ei enää paljon hetkauta.

Kun välillä sataa kaatamalla olen onnellinen kun asun sentään talossa enkä savimajassa. Juuri nyt aurinko hellii ja lähden nauttimaan siitä meidän terassille. Tänään pidän vapaapäivän ja parantelen flunssaani täällä kotona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti