lauantai 16. maaliskuuta 2013

Vänrikki Stoolin tarinat


Omistan vuonna 1942 painetun Vänrikki Stoolin tarinat. Kirjan sain isäni lapsuudenkodista jo viime vuosisadalla ja se on kulkenut mukanani kaikki vuodet muutosta toiseen. Tätä luettiin joskus koulussa äidinkielentunneilla mutta sen jälkeen en ole teosta lukenut. Ehkä pitäisi! Oletko lukenut tämän?

5 kommenttia:

 1. Sulla on aarre kotonasi perintönä isältäsi.
  Kannattaa pitääkin hyvin,ettei mene rikki.
  Olen lukenut joskus aikoja sitten kirjaa, mutten kokonaan kylläkään.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Harakka! Kirjaa on varmaan aikoinaan kovasti luettu kun se alkaa olla jo huonossa kunnossa,kansikin osittain irti. Teos pysyy kyllä täällä hyvin tallessa. :)

  VastaaPoista
 3. Selailimme kirjoja muuton yhteydessä ja samainen kirja on meillä vuodelta -38 (41. painos) . Mahtaakohan sidotulla teoksella olla mitään arvoa. En kysy myynti tarkoituksessa, vaan kirja pysyy hyllyssä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisäksi löytyi useita Pellervo-seuran julkaisemia alkuperäisteoksia 30-50 luvuilta mm. Urho Karhunmäen kylä järven rannalla ja nallen pakinoita. Kirjat on melko hyvä kuntoisia. Onko näillä muutakeräilyarvoa, kuin tunnearvo?

   Poista
 4. Hei anonyymi,vasta nyt huomasin kommenttisi. En tiedä onko näillä muuta kuin tunnearvoa. Nyt tuli mieleen,että pitäisi joskus kysellä joltain divarin pitäjältä onko kirjat arvokkaita tai etsiä tietoa netin kautta. Tai oletko itse kuullut mitään näiden arvosta?

  VastaaPoista