keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Juhlapäivä


Tänään on munuaiseni 16-vuotissynttärit! Kävimme juhlistamassa asiaa nepalilaisessa ravintolassa syömällä. Luulin tammi-helmikuussa jo menettäneeni Armaksen mutta onneksi se aloitti yhteistyön kanssani vielä uudestaan! Olen onnellinen näin pitkästä jatkoajasta! Kuva on vanha,tai onhan siinä montakin kuvaa yhdistettynä. Vasta äsken kuitenkin vähän värittelin sitä Picasalla. Varmaan arvaatkin mitä tässä on kuvattu! Kuva kannattaa klikata isoksi!

6 kommenttia:

 1. Onnea Armaksen synttärin johdosta! Siunattu asia, että se ei sanotunutkaan yhteistyösopimustaan irti! On siis syytä iloon, lauluun, nauruun ja tanssiin! Kaikkea hyvää teille kummallekin, vaikken kuvasta ymmärräkään - vaihteeksi - yhtään mitään.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Pico! Totta,on suuri etuoikeus ja siunaus elää näinkin pitkään siirrännäisen kanssa! Klikkaa kuva isoksi niin varmaan arvaat mitä siinä on. Kertokaa muutkin mitä arvelette kuvassa olevan!

  VastaaPoista
 3. Hyvää elämää sinulle ja armakselle.

  VastaaPoista
 4. Ei auta, vaikka kuinka suurentelis. Ei hajuakaan...

  VastaaPoista
 5. Kiitos Sirkkis!

  Pico,vettä se vaan on!

  VastaaPoista
 6. :) No, toki se kävi mielessä, mutta yritin etsiä jotain erityistä tunnistettavaa. Kysyit sopivan ovelasti, eikä meikäläisellä leikannut riittävästi...

  VastaaPoista