sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Yksi meidän ihanista


Olen ollut kipeänä niin en ole jaksanut laitella tänne kuvia vähään aikaan. Onneksi tauti alkaa nyt olla voitettu(kuumetta ja vatsatautia mitä on ollut täällä liikkeellä)! Päivärytmini on muuttunut täällä aivan toiseksi kuin kotona. Nyt on pakko herätä aikaisin ja niimpä menen yleensä aikaisin nukkumaankin. Tänään on poikkeus koska yritän maksaa laskuja ja tehdä jotain tällä koneella joka toimii parhaiten öisin. Kello on jo yli yksi kun tätä kirjoitan.

Kuvassa on yksi meidän suloisista sydämenmurskaajista,1-vuotias Raimond. <3

Orpolassa on ollut paljon vieraita viime aikoina joten siellä on riittänyt monenlaisia sylittäjiä. Parhaillaan täällä on tosi paljon ruotsalaisia. Osa heistä lähtee jo huomenna,osa jää ilmeisesti pidemmäksi aikaa. Olen toistaiseksi ainoa suomalainen tässä kylässä kunnes kämppikseni palaavat matkoiltaan.

Huomenna,siis tänään,tulee yksi täkäläinen kaveri katsomaan saisiko hän mitenkään nopeutettua tätä nettiyhteyttä. Toivottavasti apu löytyy!

Onneksi olkoon kaikki suomalaiset uuden presidentin johdosta! Onnea Niinistölle!

2 kommenttia:

  1. Ihanan suloiset posket tuolla palleroisella!

    Toivottavasti paranemisesi edistyy!

    VastaaPoista
  2. Kiitos SusuPetal! Hän on kyllä tosi suloinen! Kyllä tämä tästä,vähitellen. Jokainen päivä tuntuu vähän paremmalta! Nettiyhteyskin toimii nyt hiukan paremmin!:)

    VastaaPoista