maanantai 20. helmikuuta 2012

Kaksoset pottaileePitkästä aikaa saan postattua jotain. Kerran yritin mutta kuvan laittaminen ei onnistunut mitenkään. Sitten loppui koneesta puhti ja tänään kävin lähikylässä (35km)lataamassa korttiin lisää rahaa.

Kuvassa meidän orpolan kaksoset,Hamaton ja Eemi,1v,pottailee. Aika menee täällä tosi nopeasti. Aamupäivän olen töissä,iltapäivät menee joko uudelleen töissä usein lapsia ulkoiluttamassa, lukien tai lähikylässä poiketen. Siellä on yksi kauppa mistä saa melkein mitä vaan,tänään sieltä lähti mukaan jugurttia,muroja,juustoa,tuoremehua ja jotain muuta yhtä tarpeellista. Tältä kylältä ei saa mitään muuta kuin viimeksi tuossa mainittua. Torilta ostettiin myös tuoretta ananasta ja tomaatteja. Lähti sieltä pari afrikkalaista pukuakin mukaan!

Joitakin päiviä sitten täällä oli kova,trooppinen myrsky. Meidän talosta lähti tuulen ja sateen voimasta pala kattoa ja viime yönä tippui yhdestä huoneesta välikatto alas. Onneksi kukaan ei jäänyt alle. Toivottavasti joku tulee pian sen korjaamaan että kämppis pääsee takaisin omaan huoneeseensa yöksi. Tänään kävi jo mittamies paikalla mutta kun ollaan Afrikassa niin työn nopeudesta ei ole mitään takuita.

Periaatteessa kaikki on täällä hyvin. Pari päivää ollaan saatu nauttia tosi kauniista säästä ja sandaalien rusketusrajat jaloissa syvenee. Olen ollellinen ja kiitollinen että saan olla täällä!

3 kommenttia:

 1. Sielä trooppisia myrskyjä, täällä lumimyrskyjä.

  Aivan ihanan valloittava pottakuva!

  VastaaPoista
 2. Näistä jutuista huokuu semmoinen onnellinen rauha ja tunne siitä, että olet tänään oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

  VastaaPoista
 3. Kiitos SusuPetal ja mm! Olenkin täällä onnellinen enkä tulisi Suomeen ollenkaan ellei siellä odottaisi kaksi Beetä. Täällä on hyvä olla ajoittaisista myrskyistä huolimatta.

  VastaaPoista