maanantai 13. helmikuuta 2012

Kylän tyttöjä tanssimassa


Kuvassa olevat tytöt kävivät alempana olevasta villimangopuusta keräämässä hedelmiä ja kun näkivät meidät terassilla,tulivat moikkaamaan. Kuunneltiin just silloin Santanaa ja tytöt alkoivat tanssimaan. Oli tosi hauska katsoa heidän tanssimistaan ja iloaan. Siinä alkoi oma jalkakin vipottaa.

Tänään on ollut hyvä päivä. Jätin aamulla toisen kyynärsauvan pois ja nyt olen liikkunut yhden kanssa. Istuin suuren osan päivästä terassilla lukemassa ja iltapäivällä sain vielä iloisen yllätyksen Suomesta: sain paketin missä oli tummaa suklaata ja kortin lumisesta Suomi-maisemasta! Tuhannet kiitokset lähettäjälle! :)

Kävin myös kävellen eka kertaa tänään syömässä muiden mukana ruokalassa kaatumisen jälkeen. Silloin kun tulin tänne,meille tehtiin tiilestä ja sementistä kävelytiet kulkemaan talosta taloon. Pelkkää peltoa tai polkua pitkin en olisi keppini kanssa vielä päässytkään kävelemään.

Huomiseksi on myös iloisia juttuja odottamassa. Pääsen autolla orpolaan jo aamulla ja illalla meillä on leffa daktari Leenan luona. Orpolaan on ihana palata parin viikon sairastelun jälkeen.

2 kommenttia:

  1. Hyvä, kun tulee joskus vaihtelua päiväohjelmaasi! Hyvää orpolapäivää ja kivaa leffailtaa! Terkkuja tutuille!

    VastaaPoista
  2. Leffa unohtui kyllä kokonaan,vietettiin vähän Juhan läksiäisiä ja syötiin hyvä iltapala naapurissa. Mukavaa oli silti ja eiköhän niitä leffojakin tule vielä katsottua! Kiitos Pico!

    VastaaPoista