tiistai 24. tammikuuta 2012

Saatiinhan se netti toimimaan


Kuva on meidän olkkarista täällä. Siinä kylän nettinero yrittää saada konettani toimimaan ja samassa talossa asuvat kämppikseni säestävät tapahtumaa.

Koneeni on niin hidas,etten välttämättä pysty aina kommentoimaan teidän kommentteihinne mutta toivottavasti silti runsaasti kommentoitte. Nyt on takana kaksi virallista työpäivää orpolassa. Lapset ovat tosi suloisia,nyt heitä on täällä 12. Kaikki alle kolmevuotiaita. Orpolassa on vain yksi tyttö joka oli täällä viimeksi ollessani. Hänkin on pääsemässä pian kasvatuskotiin.

Käyn syömässä ruokalassa missä kaikki ulkomaalaiset työntekijät syövät. Tänään meitä hemmoteltiin lounaalla keitetyillä perunoilla,kaalikääryleillä ja porkkanaraasteella. Illalla saimme täällä tehtyjä karjalanpiirakoita! Yksi keittiön mamoista on ollut suomalaisessa perheessä töissä vuosia sitten ja hän osaa tehdä monenlaista herkkua.

5 kommenttia:

 1. Terveisiä orpolaan ja OK:lle! Hyviä päiviä ilman räkätauteja!

  VastaaPoista
 2. Hieno juttu, että saitte tietsikan kuntoon=9

  Terveisiä lapsille ja aikuisille♥

  VastaaPoista
 3. Hieno juttu, että saitte tekniikan kuntoon! On mielenkiintoista seurata työstäsi siellä, teet arvokasta työtä!

  VastaaPoista
 4. Nykyään on jotenkin kädetön olo, jos netti ei toimi. Hienoa, että se saatiin kuntoon.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista Pico,Hanne,Elegia ja Liisa! Nyt vasta huomasin että täällä olikin kommentteja. On yö ja liittymäkin toimii vähän nopeammin kuin päivällä.

  VastaaPoista