keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Kylän lapsia


Otin kuvan sunnuntaina kun olin menossa synttäreille naapuriin. Pienimmät lapset juoksivat nopeasti takaa kun huomasivat kamerani. Kuvan otettuani kiitin heitä tällä kielellä ja vasta silloin levisi hymy useimpien kasvoille. Tätä samaa tietä kuljen päivittäin töihin. Meidän suloisista muksuistakin tulee myöhemmin tänne kuvia.

Tänään olimme leffassa sunnuntain synttärisankarin luona. Muuten oli tavallinen työpäivä ja iltapäivällä istuin hetken meidän patiolla kirjoittamassa. Huomasin lähistöllä pari mamaa peltotöissä ja kuvasin heitä salaa. Myöhemmin toinen talossa asuva tuli myös kuvaamaan naisia ja he huomasivat meidän puuhat. Käytiin sitten juttelemassa ja kuvattiin lisää oikein luvan kanssa. Ihmiset pukeutuvat täällä ihanan värikkäästi kuten voit tästäkin lasten kuvasta huomata.

Yritin postata jotain Saven vaivantaa ja pensselin vetoja-blogiini mutta en onnistu lataamaan sinne yhtään mitään. Tämä toimii jotenkin mutta kyllä tosi,tosi hitaasti. Ehdin lukea monta sivua kirjaa latausta odotellessa. Mutta,hyvä kun kuitenkin toimii.

Kiitos Pico,Hanne ja Elegia kommenteista edelliseen postaukseen. Yritin päivällä kommentoida sinne mutta kone sekosi kokonaan siitä yrityksestä.

3 kommenttia:

  1. Hienoa, että pääsit sivulle! Koska en tiedä, aukeaako sähköpostisi, laitan tänne taikasanat hymykuviin. Sano yhdelle kuvattavalle: "Naomba ucheke (lausu: utseke)kidogo (kidoogo)!" Ja useammalle: "Naomba mcheke kidogo!" Tansanialaiset ovat muutoin kuvissa haudanvakavina...

    VastaaPoista
  2. Eikö olekin! Täällä ei pelätä värien käyttöä!

    VastaaPoista