sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Morogoron vuoriaTerveiset Ilembulasta,Tansaniasta. Kuvan otin jo viime torstaina kun matkustin Dar es Salaamista Iringaan. Darissa olin pari päivää ja Iringassa yhden yön ennen kuin tulin tänne mikä oli määräpaikkani.

Perjantaina saavuin Ilembulaan ja asun samassa talossa ja samassa huoneessakin kuin kaksi vuotta sitten. Täällä on vasta maalattu ja huoneeni seinät on kauniin keltaiset ja lattia on kirkkaan sininen. Laitan joskus kuvan. Sängynpeitot ovat hyvin kirjavat ja mutta ehkä pääväri niissä on punainen joten saan asua värien keskellä.

Kaikki on lähtenyt hyvin alkuun. Eilen kävin jo kokeilemassa orpolassa muutaman tunnin sylitystä,syöttämistä ja vaipanvaihtoa. Ette arvaa miten suloisia nämä lapset ovat! Tällä hetkellä suurin osa lapsista on pieniä,vauvojakin. Tuomalleni babysitterille oli heti käyttöä.

Valitettavasti yksi matkalaukku ei ole toistaiseksi tullut vielä maahan. Toivotaan parasta,että se saapuu tänne pian. Siellä on toinen babysitteri ja paljon vaatteita lapsille sekä minun shampoot ja paljon muuta.

7 kommenttia:

 1. Hienoa, että olet päässyt turvallisesti perille! Upea kuva, dramaattinen sumu vai ovatkohan pilviä, kun on niin korka huippu.

  Toivottavasti puuttuva laukku saapuu pian!

  VastaaPoista
 2. Ettei vain Morogoron vuoria? Voi kun laukku saapuisi TAVAROINEEN! Jos ei tule lentoyhtiö korvaa ja silloin voit ostaa ko tavarat uusina!

  VastaaPoista
 3. Elegia,kyllä ne taitaa olla pilviä. Laukun löytymistä ja tänne saapumista minäkin odotan joka päivä.

  Pico,niitäpä juuri. Nyt vasta huomasin että yksi kirjan puuttuu. Lisään sen.

  VastaaPoista
 4. Voi, olet afrikan lämmössä ja kosteudessa. Olisinpa minäkin. Turvallista ja terveellistä oleskelua.

  VastaaPoista
 5. Kiitos Pegasos! Tervetuloa,voisit tulla tänne vaikka kätilöksi tai orpolaan lapsia hoitamaan! No, ehkä sitten joskus pääset takaisin!

  VastaaPoista
 6. Upea kuva minustakin...
  harmillinen laukun katoaminen..Kokemuksia itselläkin..
  ihanaa matkallaoloa!

  VastaaPoista
 7. Kiitos Hanne! Upeaa täällä on monella tavalla ollutkin ja joku kurjempikin päivä on mahtunut mukaan(esim 40asteen kuume,mahatauti etc). Paljon kivaa on vielä edessä!

  VastaaPoista