sunnuntai 2. elokuuta 2015

Maitoa


Tästä maidosta on edellisen kuvan karkit tehty. Olen varmaan ennenkin kuvannut tämän purkin ja laittanut tänne blogiin mutta en jaksanut alkaa etsimään sitä.

4 kommenttia:

  1. Purkillinen tuota maitoa kaapissani. Mistä ohje?

    VastaaPoista
  2. Kuumenna maitoa pannulla koko ajan sekoittaen niin,että se alkaa vaihtaa väriä tummemmaksi. Sitten kaada vaikka leivinpaperin päälle ja tee viivat tms että saa helposti paloiksi kun jäähtyy. Alemmassa kuvassa olevat Ben kieritti käsissään pötköiksi mutta helpompi on tehdä niin kuin suomalaiset tekee toffeeta. Tässä maidossa on paljon sokeria joten sitä ei tarvitse lisäillä.

    VastaaPoista
  3. Onko tämä kuitenkin lehmänmaitoa, vai kookosmaitoa vai mitä? Kyselee maitoallerkikko :-)
    Terveisiä ja tunnelmallista elokuuta :-)))

    VastaaPoista
  4. Uuna,on lehmänmaitoa. Siitä on otettu vesi pois niin,että jäljelle jää vain paksu,makea maito. Afrikkalaiset käyttää tätä kahvimaitona. Löysin wikipediasta tämän: https://fi.wikipedia.org/wiki/Kondensoitu_maito

    VastaaPoista

Akianen taidetta

Ihailen miten Akiane Kramarik on jo lapsena maalannut näin kauniisti. Ihania töitä! Kannattaa klikata isoksi kun katsot näitä.