perjantai 13. syyskuuta 2013

Makaronilaatikkoa ja uunijuustoa


Tein tänään makaronilaatikkoa sydänmakaroneista ja käytin lihan sijaan Hälsans Kök-kasvismureketta. Muuten tein makaronilaatikon aivan kuin tavallisestikin sipulineen,mausteineen ja munamaitoineen. En huomaa maussa mitään eroa tavalliseen lihamakaronilaatikkoon verrattuna. Hyvää oli!
Jälkkäriksi tein uunijuustoa maitojauheesta. Tosi helppo ja maistuva ohje ja jälkkäri on myös nopea tehdä. Tämä annos on viimevuotisen itsetehdyn omppuhillon kanssa mutta juusto maistuu kyllä hyvälle ilman hilloakin. Hyvää myös kanelin kanssa. Tämän ohje löytyy maitojauhelaatikon kyljestä: 7dl vettä,4dl maitojauhetta,3munaa,1/2tl suolaa. Paista uunissa kunnes juusto on hyytynyt ja pinta saanut vähän väriä. Nauti vähän jäähtyneenä! Hyvää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti