perjantai 4. helmikuuta 2011

Taateleita




Taateleita suoraan puusta, ole hyvä! Tuoreet taatelit ei kyllä ainakaan minun suussani maistuneet aivan niin hyvälle kuin mitä olen Suomessa tottunut syömään. No, ehkä en vaan ymmärrä tuoreiden päälle kun tänne tuodut on jo tosi makeita ja hyviä, tuoreet mauttomia niiden tiiviisti pakattujen ja ilmeisesti jotenkin käsiteltyjen rinnalla.


5 kommenttia:

  1. Mahdetaankohan tänne tuotavia taateleita marinoida jossain sokeriliemessä?

    VastaaPoista
  2. En tiedä mutta täytyypä kysyä asiaa yhdeltä ystävältä jonka vanhemmilla oli taatelitila aikonaan Iranissa. Tuore taateli maistui kyllä hyvälle mutta ei ollut ollenkaan niin makea kuin luulin.

    VastaaPoista
  3. Muistan myös järkytyksen kun maistoin mustaa oliivia suoraan puun alta noukittuna: tuumasin että varmaan tuoretta ja makoisaa. Pthyi! Oli kamalan kitkerää ja sitkoista. Mitä ihmettä ne noihin purkkilitkuihin laittaa kun oliivienkin maku muuttuu niin täysin..?

    VastaaPoista
  4. Kutis, sitä minäkin ihmettelen! En ole muistanut kysellä noista taateleista mitä niille tehdään mutta täytyy vielä ottaa selvää. Missä päin maailmaa maistoit tuoretta oliivia?

    VastaaPoista
  5. Espanjassa :) (Enpä juuri muualla ole viime vuosina käynytkään.)

    VastaaPoista