keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Mekkoja


Postasin joskus aikaisemmin täällä yhden mekon minkä ostin Tansaniasta. Lupasin postailla myöhemmin niitä lisää. Tässä nyt on pari aika samanlaista mutta eriväristä mekkoa. Punaisen ostin ekaksi ja pidinkin sitä paljon niin töissä kuin muuallakin Tansaniassa ollessani. Toinen jäi vähemmälle käytölle mutta käytin kyllä sitäkin muutaman kerran. Mekot on olleet rutistuksessa vaatekaapissa enkä jaksanut niitä kuvausta varten silittää. Näkee tästä kuitenkin vähän mallia ja värejä.

2 kommenttia:

  1. Kauniit värit molemmissa. Olen yrittänyt löytää ideoita mekkojen malleiksi, kun tansanialaisia kankaita on kertynyt varastoon. Löytyisikö tätä kautta uusia ideoita kankaiden käyttöön? Siis kitenge ja kanga materiaalina.

    VastaaPoista
  2. Hei,kitengestähän voi tehdä sellasen afrikkatyylisen hameen ja jakun tai puseron. Piirsin sellasen jo Tansaniassa kun piti teettää siellä mutta en ehtinytkään. Laitan sulle piirroksen. Kangoja käytän kesäisin pihan pöydällä liinoina,on ihanan värikkäitä. Niistä saa myös hauskoja verhoja mutta nämä varmaan tiesitkin! :)

    VastaaPoista