lauantai 8. maaliskuuta 2014

Mwagusi Safari Camp


Vihdoinkin oltiin perillä Mwagusi Campissa. Paikka oli tosi hieno ja luksusta meille jotka emme olleet tottuneet näin hyvään palveluun ja paikkaan. Yläkuvassa on telttani sisältä. Keskellä terassiani ja alla vielä kuva terassin kirjoituspöydästä. Teltan takaosassa on kylppäri,suihku ja pukeutumistila missä on tilaa vaatteille ja matkalaukuille.
Ensimmäisenä iltana porukka marssi syömään öljylamppujen valossa kuivuneeseen joenuomaan. Minulla oli,tuttuun tapaan,nilkka kipeä ja jäin syömään ruokasaliin. Seurani oli yksi työntekijä ja meitä palveli yksi keittiössä työskentelevä mies. Seuraavina päivinä huomasin,että ruokaa oli tarjolla ainakin 10 erilaista. Jokaisen astian takana oli työntekijä kertomassa mistä ruoka on valmistettu ja annostelemassa sitä lautaselle. Linkin takana on lisää tietoa Mwagusista,siellä on myös yksi video missä näkyy ruokasalia ja muita yleisiä tiloja sekä jotain telttaakin.
Emme saaneet liikkua yksin alueella koska milloin tahansa saattoi norsu tai joku muu tulla vastaan. Joka kerran kun menin syömään tuli joku minua hakemaan. Illalla kysyttiin mihin aikaan haluan herätä ja aamulla heräsin siihen kun aamutee kannettiin sänkyyn. Pyysin ensimmäisenä aamuna herätyksen jo 5.30 koska menin muiden mukana aamusafarille. Siitä lisää seuraavassa postauksessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti