lauantai 9. marraskuuta 2013

Väriterapiaa


Kävin tänään Mellarissa katsomassa SusuPetalin ja Johannan kolmatta yhteistä näyttelyä. Se oli todellista väriterapiaa ja kumpikin taiteilija yllätti hiukan erilaisilla töillä mitä olen heiltä viimeksi nähnyt. Oli hauska tavata paikan päällä SusuPetal ja sain asiantuntevaa opastusta töistä. Laitan tähän pari esimerkkiä molempien töistä mutta näyttely kannattaa kyllä käydä itse katsomassa! Se on esillä koko tämän kuukauden.
Johannan kollaasinomainen työ on yksi suosikkini. Kaunis pienine yksityiskohtineen. Mukana on jopa ommelta!
SusuPetalin Tammikuu on ihana vaikka oikeasta tammikuusta en välitä ollenkaan. Yksi suosikki!
Johannan kaunis ja ihana työ minkä nimen sain juuri tietooni itse taiteilijalta joten lisään sen tänne. Teos on Anna mulle siivet! . Tässä on valtavasti hienoja yksityiskohtia! Alla on SusuPetalin Nainen hatussa. Maalaus ihastuttaa erikoisesti kaukaa katsottuna,näyttää kolmiulotteiselta. Loput työt saatte itse käydä katsomassa,kannattaa mennä Mellariin,Mellunkylään!

5 kommenttia:

 1. Olit ihana, kun jaksoit tulla paikalle! Ja onneksi meillä oli aikaakin vaihtaa kuulumisia.

  Leppoisaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 2. SusuPetal,ilo oli kokonaan minun puolellani. Oli ihana saada marraskuun harmauteen tätä värikylpyä! Kiva oli jutella ja saada asiantuntevaa opastusta tauluihin. Kiitos!

  VastaaPoista
 3. Eikös vaan ollutkin kiva käydä katsomassa ja kuulla työnvaiheista itse taiteijalta! Itselläni oli huonot kuvat, joten en saanut omalle sivulleni montaakaan, mutta tuo mansikanpunahiuksinen nainen Susulta ja Johannan tulppaanit olivat myös mielitöitäni.

  VastaaPoista
 4. Peikkokin pilkisti, kun ei ehtinyt paikalle :)

  VastaaPoista
 5. Kaari,oli hienoa päästä paikalle ja kuulla töiden tarinaa. Minusta kaikki työt oli hienoja mutta suosikit on melkein tässä postauksessa.

  Isopeikko,vielä ehdit,näyttely on auki vielä 10 päivää! Pidä kiirettä niin ehdit nähdä työt! :)

  VastaaPoista