keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Olipa kerran


Kävin tänään Johannan ja SusuPetalin näyttelyssä Myllypuron ostarilla,Asukaskeskus Myllärissä. Esillä oli molempien blogiystävien kauniita ja värikkäitä töitä. Poimin tähän jotain kuvia töistä näytille mutta taulut kannattaa mennä kyllä katsomaan paikan päälle. Näyttely on avoinna vielä tämän kuukauden loppuun. Alempana vasemmalla on yksi suosikeistani,SusuPetalin Savanni. Oikealla taas suosikkini Johannan töistä,Ukkonen. Ylempänä oikealla on Johannan kaunis Sadunkertoja ja SusuPetalin hehkuva työ. Työn nimi on minulta hukassa mutta ehkä taiteilija itse kertoo sen myöhemmin. Kuvien järjestys tuli tänne tosi hassusti mutta tässä näet jotain tästä väri-ilottelusta. Kannattaa käydä katsomassa näyttely! Paikan päällä työt näyttää paljon hienommilta kuin kuvassa. Jaksan aina ihmetellä SusuPetalin moniosaamista ja erilaisia aluevaltauksia. Tässä näyttelyssä oli taas erilaista SusuPetalia mitä olen ennen nähnyt. Johannan ihania lintuja ja kukkia,jo blogista tuttuja, oli myös esillä mutta nyt tykästyin näihin sinisävyisiin ihanuuksiin. KLikkaamalla kuvia näet ne isompana!

6 kommenttia:

 1. Tuonne tekis mieli, vaan mieletön viikko edessä - ohjelmatarjonnan ja hommien suhteen.

  VastaaPoista
 2. Pico,harmi jos et pääse katsomaan! Toivon ja uskon kuitenkin että ko taiteilijoiden töitä on esillä vielä myöhemminkin jossakin pain kaupunkia.

  VastaaPoista
 3. Nyt vasta näin tämän, kun vinkkasit, mitäköhän olen toukokuussa tehnyt...reissannut varmaan.

  Tuon turkoosin työn nimi on Merihevoset. Se on saanut inspiksensä kalliomaalauksista.

  VastaaPoista
 4. Kiitos selvennyksestä,SusuPetal! Niin olikin,nimi pääsi vaan välillä unohtumaan! Onko muuten tietoa uusista näyttelyjutuista?

  VastaaPoista
 5. Kyllä on tiedossa, mutta vielä vähän epävarmaa, kerrotaan, kun varmistuu!!!

  VastaaPoista
 6. Kiva,hyvä tietää! Kerro sitten kun asia on tapetilla! :)

  VastaaPoista