sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Samsung Galaxy Tab2 10,1


Hei,käyttääkö joku teistä näitä tablet-ihmekoneita bloggaamiseen,facebookissa käyntiin,sähköpostien seuraamiseen,pankkiasioihin jne? Yksi ystävä oli juuri ostanut samanlaisen kuin kuvassa ja on nyt myymässä sitä minulle saatuaan toisen lahjaksi. Mitä mieltä olet? Kannattaako tämä hankkia vai onko se vaan hetken lelu kuten veljeni sanoi? Toimiiko laite mahdollisilla matkoilla jne? Plussaa tässä on pieni koko ja keveys. Aikaa varmaan menee opetteluun jne mutta jos käytät jotain tämän tyylistä niin kerrothan kokemuksistasi! Pitää päättää mahdollisimman pian ostanko tämän vai käytänkö edelleen vaan läppäriä!

5 kommenttia:

 1. Miehellä (eli meillä, heh) on tuosta se vanhempi malli ja hyvin on toiminut ja toimii yhä. Ja toimii reissuissakin, kunhan pääsee verkkoon ja vaikkei pääsiskään, niin ainakin Angry birdsiä voi pelata :D

  Itse en paljon tabua käytä, mutta mies kyllä käyttää ja uskoisin, että tuo on laadukas laite, koska mies tietää noista nörttiasioista ;-)

  VastaaPoista
 2. Ai niin, minusta sillä on huono kirjoittaa. Lukeminen onnistuu paljon paremmin. Ja siis kirjoittaminenkin toki, mutta ei sillä välttämättä jaksa mitään pitkiä jorinoita kirjoittaa.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Elegia! Olen kokeillut laitetta parina päivänä ja kirjoittamisen kanssa on todella hankaluuksia. Ehkä pitäisi ostaa näppäimistö jos ostan tabsin. Toisaalta minulla on hyvä läppäri ja tuntuu vähän turhalta pistää rahaa laitteeseen joka ei ole mulle pakollinen. Saa nähdä!

  VastaaPoista
 4. Jos on jo läppäri, jota on helppo kuljettaa mukana, niin aika turhahan tuo on. Paitsi miehen mielestä ei ole, mutta ainakaan minulla ei olisi sille niin paljon käyttöä, että viitsisin ostaa itselleni sellaista. Ja mies muuten ottaa anyway aina reissuun mukaan myös läppärin tabun lisäksi ei kuorma vain kasvaa :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos Elegia! En taida ostaa tuota. Minulle se ei ole välttämätön koska läppäriä voi myös kuljettaa mukanaan mahdollisilla matkoilla. Taitaa olla myös tottumuskysymys,tämä läppäri tuntuu jo niin tutulta ja helpolta. Toki tuo tabu on varmasti ihan hyvä.

  VastaaPoista