maanantai 29. lokakuuta 2018

Taivaan rajalla


Luin kesällä aika paljon. Oli ihanan lämmin ja nautin siitä pihalla lukien. Tämä on kirja mikä teki minuun suuren vaikutuksen ja luin sen ahmien. "Mahdollisuus kuolemanjälkeisestä elämästä kiinnostaa. John Burke on tutkinut kymmenien vuosien ajan kertomuksia, joissa on käyty lähellä kuolemaa ja palattu kertomaan sekä taivaallisista että helvetillisistä kokemuksista. Burke vertaa yli sataa kuvausta kuolemanrajakokemuksista siihen, miten Raamattu vastaa kiinnostavimpiin kysymyksiimme tuonpuoleisesta: Olenko edelleen oma itseni? Näenkö ystäviäni ja rakkaitani? Miltä taivaassa näyttää? Millainen Jumala on? Mitä teemme ikuisesti? Entä lapset ja lemmikit?Lukuisten ihmisten yhteneväiset kokemukset piirtävät valloittavaa kuvaa Raamatun lupaamasta taivaasta. Kertojina on lääkäreitä, yliopiston professoreita, pankinjohtajia, ihmisiä kaikista ikäryhmistä ja kulttuureista - jopa sokeita.Nämä jännittävät matkakuvaukset saattavat muuttaa näkemyksesi tulevasta elämästä ja vaikuttaa elämäntapaasi jo nyt. Taivas on vielä ihmeellisempi kuin olet osannut kuvitellakaan." Suosittelen jokaiselle asiasta kiinnostuneelle!

2 kommenttia:

  1. Joo Raamatusta löytyy kaikki semitä me tarvitsemme tietää, olen lukenut useita tuon tyyppisiä kirjoja,viimeksi kirjan "90 minuuttia taivaassa " se vain vahvistaa enempi sitä että taivas ja helvetti on totta, Jumala ja Jeesus on totta, itse henk.koht. olen saanut konkreettisesti kokea Jumalan läsnä olon ja pimeydestä helvetistä tulevan läsnäolon, pimeyden voimat on kuitenkin alistettuja, Jumala on luonut nekin, kaikki on hänen luomaansa, ja hänen suunnitelmansa toteutettiin reilu 2000 vuotta sitten, kun hän lähetti poikansa Jeesuksen maailmaan ristiinnaulittavaksi, että me hänen kauttaan saadaan iankaikkinen elämä ottamalla vastaan pelastus.Tuon kirjan voisin lukea, mistä kaupasta löytäisin sen,kerrotko mistä itse ostit sen.?

    VastaaPoista
  2. Ostin Adlibriksestä. Näytti olevan siellä vielä myynnissä. Luin aikaisemmin myös 90 min taivaassa,pidin siitäkin. Tässäkin kirjassa mainitaan siitä kirjasta jotain.

    VastaaPoista