tiistai 15. marraskuuta 2016

Rakkaat muksut


Tänåån minut on saanut onnelliseksi moni asia.Yksi on nämä ja monet muut kuvat mitkä sain Ilembulasta lapsistani. Yksi ystävä on siellä muutaman päivän ja kävi orpolassa niin hellimässä lapsia kuin kuvaamassakin heitä minua varten. Yläkuvassa on Luka,vaikeasti vammainen 4-vuotias poika. Kun olin siellä viimeksi en koskaan nähnyt Lukaa muualla kuin sängyssä ja syötettäessä sylissä. Tosi ihanaa nähdä,että hänet on nostettu tuoliin muiden lasten joukkoon.Hän on niin suloinen lapsi!
Alemmassa kuvassa on rakas Noela,minun tyttöni. Häntä on ollut eniten ikävä! Sain hänestä monta kuvaa mutta tämä oli ainoa missä hän hymyilee. Pieni,suloinen rakas kulta! Hyvä uutinen on myös,että orpolassa työskentelee vuoden ajan kaksi saksalaista nuorta tyttöä. Eurooppalaisten siellä ololla on hyvä vaikutus lasten elämään. Ihanaa,että joku heistä huolehtii! Yksi onnellinen asia on tänään myös tuo vesisade ulkona. Sitä on luvassa ainakin seuraavan viikon joten lumi sulaa pois. Ihanaa!

3 kommenttia:

 1. Oletpa saanut hyviä uutisia ja ihania kuvia! Aivan erityisesti tuo Lukan kuva ilahdutti minuakin kuten tieto noista saksalaisista nuorista naisista, jotka ovat siellä vuoden vapaaehtoisina. Ehkä tapaamme heidät keväällä.

  VastaaPoista
 2. <3 Kuvat lievittävät aina ikävää. <3

  VastaaPoista
 3. Pico,ehkä tapaatte jos tällä kertaa käytte Ilembulan kautta.

  Una,niin totta! Vielä parempi olisi jos pääsisi paikan päälle!

  VastaaPoista