tiistai 16. helmikuuta 2016

Mangoja


Sain tanaan orpolan talonmiehelta kaksi tosi makeaa mangoa. Syotiin ne asken yhden keittiossa tyoskentelevan nuoren maman, Ashan kanssa. Tosi, tosi hyvaa! Olen iloinen kun voin taas postailla tanne. Ekan kuukauden netti toimi huonosti eika postaus onnistunut ollenkaan. Eilen kavin lataamassa uuden kuukauden netti-aikaa eika postaamisessa nayta olevan ongelmaa. Olen nyt ainoa valkoihoinen taalla. Ekan kuukauden oli pari muuta suomalaista ja 6 ruotsalaista. Nyt ei ketaan muuta toistaiseksi. Tykkaan taalla olemisesta tosi paljon ja kaikki on mennyt aika hyvin. Kaytiin jo safarilla mutta nyt tyot taas jatkuu. Lapset ovat ihania ja kuvia tulee tannekin nyt jatkossa.

3 kommenttia:

 1. Mahtavaa, että sai nettiyhteyden blogiinkin toimimaan niin, että saat kuvia tänne. Niitä odotellaan lisää... Mangoaika osuu mukavasti samoihin siellä olemisesi kanssa. Pitäisi olla myös avokadoaika. Onko niitä tarjolla nyt?

  VastaaPoista
 2. Mä kun oon luullut että mangot ovat punertavia kypsinä.
  Hienoa, kun osaat jakaa kaikesta muillekin. Varmaan tuollainen rakkaus puhuttelee kaikkia.
  Toivon että saat kokea, että antaessaan saat!❤

  VastaaPoista
 3. Mangoja on ja myos a vokadoja ja ananaksia. Nama mangot oli hyvin kypsyneita molemmat ja maistui erikoisen makealta ja hyvalta. Mulla on aina taalla sellanen olo etta saan paljon enemman kuin pystyn koskaan taalla antamaan.

  VastaaPoista