sunnuntai 17. tammikuuta 2016


Olen perilla Ilembulassa. Taalla netti toimii niin huonosti etta en ole, yrityksistani huolimatta saanut kuvia ladattua tanne. Yritan jossakin vaiheessa uudestaan. Kaikki on suhteelisen hyvin. Yksi auton ovi repaisi haavan jalkaani ja olen nyt 18 tikkia rikkaampi, muuten kaikki on hyvin. Aurinko paistaa, lahden siita nauttimaan ulos. Huomenna on ensimmainen tyopaiva.

6 kommenttia:

 1. Innolla odotan josko saat kuvia ladattua. Eipä tunnu 18 tikkiä hidastavan Mallaa...mutta viimeinen viestisi 17.1. - oletko mahataudissa vai mikä vei voimat?
  T. Marke

  VastaaPoista
 2. Kommentoin tähän luvatta, että tosiaankaan kuvien lataaminen ei sieltä kaukaa nyt onnistu. Mutta Malla tekee siellä sitä työtä, mitä on on aikonutkin tehdä eikä ole mahataudin kourissa nyt.

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Olipa kiva yllätys, että olet päässyt taas Afrikkaan.
  SUnnuntaina tapasin porilaisen ystäväni, rippikoulutoverini, luokkatoverini ja ensimmäisen opiskeluvuoden kämppäkaverini Riitan, joka oli töissä Tansaniassa monen vuoden ajan. Juttelimme myös Ilembulasta. Mukana oli myös porilainen lääkäriystäväni Helena, joka on ollut vapaaehtoistyössä Ilembulassa parikin kertaa.

  VastaaPoista
 5. Marke, mahataudit on toistaiseksi karsitty ja olen pystynyt olemaan toissa. Suomi-kannykka ei toimi ja takalaisella ei pysty lahettamaan viesteja Suomeen kuin facetimen ja watscUppin kautta. Laitan sahkopostia jossakin vaiheessa.

  VastaaPoista
 6. Mm,meita Ilembulan kavijoita taitaa olla jo aika paljon. Kun tanne kerran tulee niin mielellaan tulee uudelleenkin. Terveisia!

  VastaaPoista