torstai 8. lokakuuta 2015

Haaste


Hallatar-blogista haasteen. Minun pitää vastata kymymyksiin ja antaa omat kysymykseni sitten eteenpäin. Olen tosi huono näissä jutuissa mutta yritän kuitenkin vastailla kysymyksiin ja laittaa jotain eteenpäinkin.
Unan kysymykset minulle: 1. Oletko onnellinen? Suurimman osan ajastanu olen onnellinen. 2. Kuka oli lapsuudensankarisi? En muista. ihailin tätiäni suuresti,kaikki lapset rakastivat häntä,sanoisinko hänet. Myöhemmin,joitakin vuosia sitten veljeni sanoi minun olevan heidän pojilleen Marjatta-täti ja se lämmitti sydäntäni kovasti. 3. Mistä et luovu mistään hinnasta? Terveys,unelma Afrikasta 4. Ovatko kaikki haaveesi toteutuneet? Lähes kaikki. Toki aina löytyy uusia haaveita. 5. Miten olet ajatellut viettää ensi kesän? Nauttia auringosta ja lämmöstä. Muuta on vaikea vielä suunnitella. 6. Lempipuusi? Mänty. Mieti miten kaunis on männynrunko kun aurinko paistaa siihen. 7. Mieliaskareesi? Savesta jotain muotoilu,kutominen,lukeminen. Kotiaskareista tykkään pestä pyykkiä (konneella) ja ripustaa sen kuivumaan. 8. Salainen paheesi? Ei taida olla salainen jos kerron sen tässä. Olisko yökyöpelisyyteni. Mieluummin valvoisin silloin kun muut nukkuu ja päinvastoin. Se rytmi sopii minulle. 9. Pitkä vai lyhyt? Molemmat hyviä,riippuu niin asiasta. 10. Kylmä vai kuuma? Kuuma,yleensä. 11. Kuka tietää lisäksesi kaikki/jonkun tunnussanasi? Ei taida kukaan tietää.ehkä Läheinen tietää jonkun. Tunnustushaasteen säännöt: 1. Kiitä palkinnon antajaa ja linkitä hänen bloginsa postaukseesi 2. Laita palkinto esille blogiisi 3. Vastaa palkinnon antajan esittämään 11 kysymykseen 4. Nimeä 5-11 blogia, jotka mielestäsi ansaitsevat palkinnon 5. Laadi 11 kysymystä, joihin palkitsemasi bloggaajat puolestaan vastaavat 6. Lisää palkinnon säännöt postaukseen 7. Ilmoita palkitsemillesi bloggaajille palkinnosta ja linkitä oma postauksesi heille, jotta he tietävät mistä on kyse. Osaako kukaan sanoa mikä asetuksissani on pielessä kun teksti tulee blogissa yhtenä ikävänä pötkönä? Kirjoittaessani jätä isoja välejä ja kirjoitan ilmavasti ja oikein mutta tänne teksti tulee hyvin vaikeasti luettavassa muodossa. Ärsyttävää. Haastan sinut mukaan joka luet tätä nyt. Vastaa kysymyksiini ja jatka juttua,ole hyvä! 1: Herkku mitä ilman et voi elää? 2. Missä maassa olet viettänyt elämäsi parasta aikaa (ei kotimaa)? 3. Ketä ihailet? 4. Mikä sai sinut aloittamaan bloggaamisen? MIksi bloggaat? 5. Oletko ilta-vai aamuihminen? 6. Elämäsi eläin? 7. Kirja mikä muutti elämäsi? 8. Uskotko kuolemanjälkeiseen elämään? 9. Elämäsi pysähdyttävin kokemus? 10.Saat 10 000e ylimääräistä. Mitä tekisit? 11.Mikä vuodenaika on sinulle tärkein?

4 kommenttia:

 1. Kiitos kun ehdit vastailla. =)))

  Hyvää syksyä siulle!

  VastaaPoista
 2. Kiitos,kuin myös! Tottakai vastailin vaikka olenkin tosi huono lähettämään näitä juttuja eteenpäin. Harmittaa tämä kun täältä jää tekstistä nämä kaikki välit pois. Kurja lukea tätä pötköä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. =) Mulla käyttäytyy blogger joskus samalla lailla... Mene taksin muokkaa-tilaan, palauta luonnos ja tee lisää välejä tekstiin, tallenna ja julkaise... Joskus se auttaa. <3

   Poista
 3. Kiitos Una,kokeilen seuraavalla kerralla kun kirjoitan enemmän jotain.

  VastaaPoista