keskiviikko 30. syyskuuta 2015

Kupin kuviointia


Näin joskus netissä videon kuinka joku oli koristellut mukin kynsilakalla. Tänään kokeilin omaa versiota. Tässä koristeltu muki valmiina.
Tässä on tarvikkeet koristelua/maalausta varten. Astiassa oli lämmintä vettä. Tiputin siihen pari tippaa kolmea eriväristä kynsilakkaa ja sekoitin niitä vähän pillillä. Paras sekoitukseen olisi vaikka hammastikku mutta niitä ei nyt löytynyt.
Kynsilakat veden pinnalla. Tähän kastetaan muki tai se kohta mihin haluat väriä mukiin. Ensimmäinen kuvio tuli aika alas mukin pintaan ja lisäsin vähän lakkoja ja kastoin uudestaan hiukan ylempää ja tuloksena oli tämä kuvio minkä näet kupissa. Hauskaa hommaa!

5 kommenttia:

 1. Waude! Tuli kyllä Super hieno kuvio ja muki. En taitaisi raaskita ottaa jokapäiväiseen käyttöön tätä vaan laittaisin keittiön hyllylle silmän ruuaksi.

  VastaaPoista
 2. Kiitos Uuna,tosi hauska tekniikka. Tämä on lempimukini joten varmaan tulee käytettyä. Kaivan kaikki muutkin valkoiset kupit ja kupposet ja kokeilen laittaa värejä niihinkin.

  VastaaPoista
 3. Vau, aivan upea lopputulos ja hieno idea! Voi, kun siitä tuli kaunis! Tätä pitää joskus kokeilla.

  Kestääkö tuo kynsilakka pesua vai pitääkö pinta vielä käsitellä jotenkin?

  VastaaPoista
 4. Ihana tuli mukistasi. Valitettavasti minun mukit pikkuhiljaa menetti väriään, paloina. En tiedä teinkö jotain silloin väärin.

  VastaaPoista
 5. SusuPetal,kiitos! Tuskin tämä mikään ikuisuuskuvio on,kuluu varmaan vähitellen pois. Sitten voi tehdä uuden! :) Sirkkis,kiitos! Minustakin tuntuu,ettei nämä kovin kauan kestä. Hauska kuitenkin tehdä ja hetken katsella ja käyttää!

  VastaaPoista