keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Omena-kaurapaistos


Tätä herkkua on tullut syötyä muutaman kerran tänä syksynä,aina kun on ollut omenoita. Yleensä teen sen Hellapoliisin reseptillä ja mukana täytyy olla,kuten kuvasta näkyy,paljon vaniljakastiketta. Vaniljakastiketta en tosin valmista alusta alkaen itse kuten reseptissä vaan käytän usein jauhetta mihin lisätään vain maito. Herkullista!

4 kommenttia:

  1. Kiitos herkkumuistutuksesta! Olen tässä meinannut ja meinannut minäkin. Teen tuon aina raikkaan happamista antonovka-omenista. Jospa huomenna. :)

    VastaaPoista
  2. Täällä maalla on ystävillä tarjolla paljon omenoita. Kaurapaistos on meilläkin herkku. Nyt sain uuden ohjeen:paistinpannulle nokare voita ja fariinisokeria. Lisätään omenapaloja ja kypsennetään pehmeäksi.

    VastaaPoista
  3. Kiitos kommentista sirkkis,Pico ja Laila! Ehkä seuraavan kerran kokeilenkin tuota Lailan tapaa tehdä herkkua. Maistuu varmaan erinomaiselle jätskin tai vaniljakastikkeen kanssa.

    VastaaPoista