maanantai 22. lokakuuta 2012

Kylmä


Ulkona on eka kertaa tänä syksynä tosi kylmä. Ei ole yhtään liian lämmin myöskään sisällä joten vaatetta pitää lisätä täälläkin. Viimeisiä vaahteran-ja muiden puiden lehtiä viedään kovaa vauhtia maahan. Aletaanko me siirtyä jo syksystä talveen?

5 kommenttia:

 1. Taidetaan valitettavasti tehdä siirtymää.
  Minäkin palelin eilen ensimmäistä kertaa tänä syksynä. Pakko lisätä vaatetta tänään :(
  No, ehkä ne aloittavat asunnon lämmittämisetkin jo...

  VastaaPoista
 2. Täällä alkoi lämmitys mutta liian lämmintä ei ole toistaiseksi sisälläkään. Valitettavasti taitaa tulla kylmä tosi aikaisin tänä syksynä. :(

  VastaaPoista
 3. Meilläkin on sisällä viileää, eivätkä kaikki patterit toimi. Onneksi ulkona on vielä noita värejä! Nautin eilen suunnattomasti, kun ajelin eri puolille pääkaupunkiseutua autolla ja bussilla vuoroon.

  VastaaPoista
 4. No onneksi Suomessa on sentään sisällä sen verran lämmintä että täällä tarkenee. Toivottavasti ei lunta kuitenkaan vielä sada tänne. Just katsoin uutisista että Turussa jo on lunta maassa. Varmaan se kyllä sulaa ja sataa vielä monta kertaa ennen lopullisen lumen tuloa.

  VastaaPoista
 5. EIlen siis perjantaina oli Turussa toden totta lunta ja vielä enemmän liukasta! Silti oli värilehtiä puissa edelleen ja näyttipä maisema monin paikoin varsin hupaisalta!

  VastaaPoista