tiistai 2. lokakuuta 2012

SusuPetalin näyttelyn avajaisissa
Tänään oli SusuPetalin näyttelyn avajaiset Ei eilen,ei huomenna. Nyt. Näyttely on tämän kuukauden esillä Kulttuuritila Mellarissa Mellunmäessä. Yläkuvassa on muutama jo tutuksi tullut bloggaaja,SuviAnniina,Johanna ja Unelma. Oli tosi hauskaa tavata joitakin jo ennen tapaamiani blogipersoonia ja muutamia uusiakin. 

SusuPetalin näyttely oli aika paljon sellainen kun olin ajatellutkin. Toinen osa on naisia ja vähän muutakin,nimeltään Ruusulaakson naiset. Töissä oli paljon hempeyttä mitä en ole nähnyt Susun blogeissa olevissa töissä tai en ole ainakaan kiinnittänyt siihen aikaisemmin huomiota. Toinen osa näyttelyä on nimeltään Kollaasikreisi ja alaotsikkona Kollaaseja joille voi vapaasti nauraa. Kyllä siellä joku työ hymyilyttikin mutta enimmäkseen työt vain ihastuttivat. Onneksi yksi niistä on tulossa myöhemmin kotiini seinää kaunistamaan.


Alhaalla on yksi suosikkini,sekatekniikkaa tuolta kollaasipuolelta: Minulla ei ole sydäntä jättää sinua.

Näyttely on hyvä. Kannattaa käydä sitä katsomassa vaikka pidemmästäkin matkasta. Paikka on siis Kulttuuritila Mellari ja osoite Korvatunturintie 2. Tervemenoa katsomaan Susun taidetta!

8 kommenttia:

 1. Voi jukra, tuli niin viikon takaiset tunnelmat mieleen. Onnea Susulle tätäkin kautta, varmaan tulee vielä bloggauksia.
  Onneksi laitoit linkin facebookiin, kerran tämän löysin, mutta sitten hukkasin taas, tämä nimi kun on niin helppo muistaa ;-)

  VastaaPoista
 2. Oli mukava olla paikalla Susun avajaisissa. Minulle jäi oikein mukava fiilis näyttelystä ja oli aivan mahtavan mukavaa nähdä sinutkin siellä!

  VastaaPoista
 3. Oli hienot avajaiset, niin monen taulun ottaisin seinälleni (laskeskelen juuri senttiimejäni...)! Oli myös kiva tavata... vaikka lyhyestikin :)

  VastaaPoista
 4. Voi hitsi, oli varmasti aivan mahtavat avajaiset! Onnea vielä Susulle tätäkin kautta. Olisinpa päässyt mukaan, mutta ehkä ensi kerralla sitten :)

  VastaaPoista
 5. Voi ihanuus, eilinen oli jotenkin niin ihmeellinen, olen edelleen pää pyörällä. Oli kivaa nähdä sinut jälleen! Tapaillaan!!!! Ja kiitos kaikesta.

  VastaaPoista
 6. Uuna,no onneksi löysit ja toivottavasti löydät tänne jatkossakin! Aivan,SuviAnniina,oli kiva nähdä ja näyttely on hieno! Polga,kiva oli sinuakin tavata vaikka ei kovin paljon ehditty jutellakkaan. Minun taulusuosikkini löytyvät enimmäkseen kollaasien puolelta vaikka toisellakin puolella oli ihania töitä!
  Elegia,ehkä vielä pääset mukaan vaikka kesällä!
  SusuPetal,oli tosi kiva olla paikalla ja tavata taas. Toivottavasti nämä tapaamiset,vaikka näyttelyjen avajaisten merkeissä vielä jatkuvat!

  VastaaPoista
 7. Mukava kierrellä katsomassa näitä SusuPetalin näyttelytunnelmia. Ja kieltämättä myös ihmisiä kuvien kautta. Sinutkin näin SusuPetalin luona:)

  VastaaPoista
 8. Aivan,mm,nyt on joka viikko ollut jonkun blogipersoonan näyttelyn avajaiset. Katsotaan jos niitä vaikka tulevaisuudessa tulisi lisääkin!

  VastaaPoista