tiistai 25. syyskuuta 2012

Maaemon huuto
Olin tänään Galleria Foggassa Maaemon huuto-näyttelyn avajaisissa, Uunan kutsumana. Galleriassa on esillä 17 taitelijan töitä. Yksi taiteilijoista on Uuna jonka tapasin nyt ensimmäistä kertaa livenä. Tuntui kuitenkin että olisimme jo tunteneet toisemme,sen verran paljon toisiamme seurattu niin blogimaailmassa kuin facebookissakin. Kuvassa on Uuna ja yksi hänen työnsä, Jäätynyt pursi.Tässä on Uunan muut näyttelyn työt; Merisusi, Verhojen takana, Orvokin kyyneleet I, Orvokin kyyneleet II . Työt on valokuvakollaaseja mutta niissä on mukana käden jälki muutenkin kuin vaan kameralla ikuistettuna,akvarelleja ym.

Oli hauskaa tavata myös muita blogituttuja. Paikalla oli Johanna ison ja karvaisen kanssa ja myös salaperäinen SusuPetal, Ihanaa kun samana iltana kolme blogipersoonaa ja parin miehetkin saivat kasvot! Todella kuin olisimme jo tunteneet toisemme! Kuvat kannattaa klikkailla suuremmiksi niin työt näkyvät paremmin!

6 kommenttia:

 1. Oli todella kivaa tavata vihdoin sinutkin!

  Ja kaikki muut!

  VastaaPoista
 2. Niin oli,SusuPetal! Ja tapaamiset jatkuu! :)

  VastaaPoista
 3. ihania töitä.
  Varmaan todella ihanaa tavata♥

  VastaaPoista
 4. Hanne,kaikki työt näyttelyssä olivat hienoja! Laitan myöhemmin tännekin jotain kuvia. Oli kyllä tosi kiva nähdä. Jännä tunne kun olisi niin kuin olisi tavannut vanhoja (en puhu iästä)tuttuja. :)

  VastaaPoista
 5. Nyt vasta sitten näin tämänkin, kun olen tarkkaillut vaan toista blogiasi. Kerran löysin tämän, mutta sitten taas hävitin, kun nimi ei ole ihan helppo ;-)
  Oli tosi kiva tavata. Ilmankos olimme tuttuja, koska siitä on jo kohta viisi vuotta kun Leijonainen ja Savisuti alkoivat kommentoida.

  VastaaPoista
 6. Uuna,kiva kun löysit vihdoinkin tänne! Yleensä nykyisin laitan tämän linkin kun kommentoin jonnekin joten siitäkin pääset tänne jatkossa. :)

  VastaaPoista