maanantai 21. marraskuuta 2011

KynttilälyhtySerkullani oli aikaisemmin keramiikkapaja Tuulia. Tässä on yksi heidän tuotteistaan,kynttilälyhty. Kaunis,eikö?

4 kommenttia:

 1. Hei,

  Kaunis tosiaankin! Törmäsin vastaavaan lyhtyyn, ja olisin utelias kuulemaan siitä lisää. Saanko udella tekijän nimeä ja lyhdyn valmistusaikaa suunnilleen?

  VastaaPoista
 2. Hei anonyymi,vastailen paremmin kun ensin vaan kyselen mahdolliselta tekijältä vähän tästä tuotteesta.

  VastaaPoista
 3. Tervehdys serkkuni Savisuti, kiitos yhteydenotosta ja juttu tuokiosta. Anonyymille kiitos kommentista. Lyhty kantaa yrityksen nimeä, Tuulialyhty. Astia on valuna tehty valkosavesta ja väri perinteisellä puhallusvärjäyksellä,joka kuvassa ei kovin hyvin erotu. Leikkaus näyttää siltä, että olen se itse tehnyt.Pajalla oli useampia tekijöitä ja jokaisella oma leikkaus jälkensä. Lyhdyn pohjassa on tekijän merkki. Itselläni on I ja S päällekkäin asetettuna. Lyhty on tullut uunista ulos varmaankin vuosituhannen vaihteessa Tuulia Tmi Sutisen keramiikkapajasta. Tuulialyhtyä valmistettiin paljon liikelahjana, jolloin siinä usein oli yrityslogo.

  VastaaPoista
 4. Kiitoa Ilkka! Lyhty näyttää olevan sinun käsialaasi,kirjaimet löytyy pohjasta. Valitettavasti värit ei näy kuvassa selvästi kun kuvasin sen hämärässä. Lyhdyssä on oikeasti enemmän valkoista.

  VastaaPoista