lauantai 12. maaliskuuta 2011

Koukussa

Olen jäänyt koukkuun näihin lehmäkarkkeihin. Kun eka kertaa maistoin näitä niin joku tässä muistuttaa jostakin lapsuuden makuelämyksestä. Puolalaista lehmäkarkkia pitää saada silloin tällöin koko pussillinen eikä ne ehdi täällä kovin kauan koskaan vanheta. Myös Bee on näihin kermatoffeisiin kovin ihastunut ja haistaa ne heti kun niitä on laukussa tai taskussa. Joudun siis puolittamaan suurimman osan näistä herkuista! Näitä saa Lidlistä jos sinulle tuli vastustamaton halu näitä maistaa! Tosi namia! Onko sinulle tuttu karkki ja mikä on sinun lempparisi?

2 kommenttia:

  1. Nuo ovat ihania!

    Minähän syön kaikkea karkkia ja paljon, joten harvoin ostan mitään. Syön kaiken heti, oli se sitten kolme levyä Fazerin sinista tai kilo irtokarkkeja. Ei mitään pohjaa.

    Suklaa on parasta. Fazerin sininen ehdottomasti.

    VastaaPoista
  2. SusuPetal, näihin olen valitettavasti jäänyt täysin koukkuun. Suklaa on myös minun heikkouteni. Nyt ostan, tosin yritän ostaa tosi harvoin, Fazerin marianne- tai lontoonraesuklaalevyn. Irtokarkitkin maistuu mutta Afrikassa ollessa pääsin eroon liiasta karkilla mässäilystä. Sen jälkeen en ole ostanut suklaata muistaakseni ollenkaan ainakaan itselleni, toki noita lehmäkarkkeja silloin tällöin.

    VastaaPoista